La receptia sau livrarea efectiva a oricarui produs de catre CBLUE SERVICE AND RECYCLING SRL se considera ca: proprietarii de drept ai produselor receptionate au citit si sunt deacord NECONDITIONAT cu procedurile BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL inscrise in sectiunile :

GARANTIA CONITECH

SERVICE CONITECH

LIVRARE

Proceduri LIVRAREProceduri RETUR

- Toate produsele comandate telefonic sau prin intermediul siteului www.conitech.ro se cumuleaza in comenzi si se prelucreaza, zilnic pana in ora 15.00.

- Comenzile cumulate pana in ora 15.00 se pregatesc pentru livrare in 24h de la ora prelucrarii acestora.

- Orice comanda venita dupa ora 15.00 va fi cumulata in ziua urmatoare pentru a fi prelucrata si livrata.

- Livrarea se face prin curier in conditiile mentionate in sectiunea "CUM CUMPAR".

- Produsele si piesele livrate sau ridicate personal contin elemente de securitate (sigilii CONITECH).

- Produsele si piesele ce vor fi livrate prin curieri vor fi ambalate in cutii sau plicuri adecvate cu mentiunea "fragil".

- Ridicarea produselor spre a fi expediate prin curieri se face la ora 16.00 iar cele cu predare personala se pot ridica pana in ora 18.00.

- Orice produs, comanda, adaugare la comanda curenta sau modificari de cantitati ce ajung dupa aceasta ora se considera o alta comanda si se va prelucra separat.

- Plata tuturor costurilor de retur este suportata integral de catre cumparator.

- Platile aferente returnarii contravalorii produselor se achita integral de catre cumparator la destinatie.

- In cazul returnarii prin transfer bancar se aplica comisionul de tranzactie la suma de returnat, asltfel suma rezultata va fi cea vizibila in cont.

- BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL nu accepta colete cu plata la destinatar.
In acest sens orice colet, plic sau pachet ce ajunge la BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL va fi returnat la expeditor iar costul de ridicare va fi cel pe care transportatorul sau curierul il va pretinde, indiferent de continutul, destinatia, valoarea sau importanta continutului.

- BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL considera ca toti cumparatorii si beneficiarii serviciilor CONITECH au citit si au luat la cunostinta aceste reguli, astfel se absolva de orice raspundere directa sau indirecta fata de cazurile de prejudicu sau pierderi generate de returnarea coletelor, plicurilor sau pachetelor expediate catre BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL cu plata transport sau ramburs la destinatar.

- Se considera retur orice produs, piesa, componenta vanduta de BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL ce se intoarce in magaziile acesteia in aceeasi stare in care a fost expediata sau predata, in ambalajul original, cu protectiile fabricantului nealterate sau nemontate, cu sigiliul integral nealterat.

- Orice alta stare diferita fata de cele enumerate mai sus incadreaza produsul, piesa, componenta la capitolul GARANTIE si de prelucreaza conform procedurilor mentionate.

NU SE INCADREAZA IN CATEGORIA RETUR URMATOARELE

- Produse cu protectii sau sigilii detasate sau deteriorate, detasate si aplicate ulterior, detasate partial sau total, montate sau demontate de pe produse, ce prezinta deteriorari pe ambalaj, deteriorari pe piesa sau componenta, ce prezinta deteriorari ale sigiliului CONITECH, ce prezinta lipsa sigiliului CONITECH, ambalaje cu continut irelevant (alt produs decat cel vandut).

In cazul aceptului pentru RETUR produsul, piesa, componenta se intoarce in magaziile BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL urmand a se trece la returnarea contravalorii catre cumparator.

NOTE IMPORTANTE

Retur-urile se supun regulior de comanda, fiind procesate consecutiv cu acestea.

Acest fapt poate duce la intarzieri de raspuns in functie de fluxul de comenzi existente.

Platile retururilor se fac in ordinea intrarii sumelor.

Uneori platile produselor achizitionate in sistem ramburs pot ajunge si la 5 zile lucratoare in functie de incarcarea curierilor si transportatorilor fapt pentru care, BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL se conformeaza si aplica proceduri cu intarzieri proportionale in cazul platilor pentru retur si nu isi asuma aceste intarzieri in nume propriu, fiind imposibila returnarea unei sume daca aceasta nu este in posesia BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL, fiind in tranzit.

Aceeasi regula se pastreaza si in cazul returului platilor ce pot intarzia intre BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL si cumparator din motivele enumerate mai sus.