La receptia sau livrarea efectiva a oricarui produs de catre BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL se considera ca: proprietarii de drept ai produselor receptionate au citit si sunt de acord NECONDITIONAT cu procedurile BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL inscrise in sectiunile :

GARANTIE CONITECH

SERVICE CONITECH

LIVRARE

Proceduri GARANTIE CONITECHGARANTIE PRODUSE
- Se intelege prin "garantie Conitech" perioada in care produsele reparate sau vandute de BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL se repara, se inlocuiesc sau se accepta retur in magaziile Conitech in vederea returnarii contravalorii de achizitie sau reparatie.

- Garantia Conitech incepe in momentul in care produsul a parasit oricare din magaziile Conitech indiferent de persoana, curierul sau modalitatea in care a fost facuta iesirea din custodia BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL.

- BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL isi rezerva dreptul de a refuza prelucrarea in garantie a oricarui produs, piesa, reparatie sau orice alt serviciu daca una sau mai multe din conditiile enumerate contravine cu starea de fapt in momentul solicitarii garantiei CONITECH:

  • - ce prezinta deteriorari fizice vizibile sau ascunse;
  • - al caror elemente de securitate (sigilii CONITECH) sunt distruse, rupte sau asupra carora exista urme de incercare a detasarii;
  • -produse, piese sau reparatii efectuate care prezinta urme vizibile sau ascunse de imersie in lichid, lovituri, crapaturi, desprinderi, uzuri exagerate, montaj gresit sau incompatibilitate.

In toate cazurile de mai sus BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL emite proces verbal de constatare, anuleaza garantia si percepe costul minim de diagnosticare pentru echipamente extragarantie.

Toate produsele puse in vanzare de BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL sunt piese de schimb ce nu se incadreaza in categoria "produse finite" neputand fi utilizate ca atare.

Garantia standard pentru piese de schimb este de 3 luni, exceptand cazurile in care produsele sunt insotite de documente ce le prelungeste garantia peste termenul standard.

Pentru a beneficia de garantia standard sau cea extinsa este necesar ca piesa achizitionata sa fie montata de catre personal specializat.

Pentru notiunea de personal specializat, BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL accepta:

  • - orice societate comerciala ce poate dovedi ca detine autorizare, cu termen valabil, de la producatorul PRODUSULUI finit in care au fost montate piesele achizitionate de la BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL.
  • - orice persoana fizica autorizata ce poate dovedi ca detine certificare si autorizare, cu termen valabil, de la producatorul produsului finit in care au fost montate piesele.
  • - orice societate comerciala ce poate dovedi ca detine autorizare de montaj, cu termen valabil, de la producatorul piesei vandute prin BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL.
  • - orice persoana fizica autorizata ce poate dovedi ca detine certificare si autorizare de lucru, cu termen valabil, de la producatorul piesei de schimb vanduta prin BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL.
  • - orice societate comerciala sau persoana fizica autorizata ce detine un contract de service cu BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL sau care a primit autorizarea acesteia de a monta piesele si componentele vandute de catre aceasta.
  • - se exclud toate celelalte categorii simple sau combinate, orice alta forma de autorizare sau autointitulare generala, autorizare prin terti, autorizatii sau certificari cu termen expirat in momentul solicitarii garantiei sau alte motive ce nu se incadreaza in formularile de mai sus.
  • - orice incerare de a obtine abuziv o garantie CONITECH, prin prezentarea de documente fara baze legale, copii sau ceritificari modificate care sa ateste autorizarea necesara sau orice tentativa de a ocoli conditiile BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL, vor fi semnalate organelor competente sub forma de reclamatii si vor urma procedurile legale de solutionare

Piesele asupra carora nu a fost intervenit sub nici o forma: nu au fost montate, lipite, atasate, desigilate din ambalajul producatorului se incadreaza si sunt specificate in categoria RETUR 

NOTE IMPORTANTE