1. Continutul Site-ului:
1.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre CONITECH, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de CONITECH ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

1.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. CONITECH isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

1.3. CONITECH este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continurului .

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale CONITECH, prevazute de legislatia in vigoare.

2. Utilizarea SITE-ului:
2.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva,adica utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii CONITECH.

 

3. Limitarea raspunderii SC CONVECTORIT TECHNOLOGY SRL:
3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.
CONITECH nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si furnizori ,iar CONITECH nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata , in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.
Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul CONITECH va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

3.4. Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

3.5. CONITECH isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

3.6. CONITECH nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

3.7. CONITECH nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

SITE: reprezinta spatiul pe Internet apartinand CONITECH, care se afla la adresa www.conitech.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite, asigurate de catre CONITECH

CONITECH: reprezinta societatea BLUE SERVICE AND RECYCLING SRL, sediu in: Bucuresti ,sector 1,Str. Siret Nr.32 , cod unic de inregistrare RO32852140 cu numarul de ordine in registrul comertului J40/2360/2014

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate